Unieke foto belevenis met je hond

Speciaal actie tarief voor deelnemers win actie December 2022

Werkwijze van onze unieke foto belevenis

Kennismaken

Ik leer jullie graag wat beter kennen. Niet alleen de naam en het ras van de hond, maar juist wat meer over zijn karakter en die unieke bijzonderheden van de hond en over de band van jullie samen. Zo ontdekken wij wat het belangrijkste is om vast te leggen, en dat wil ik jullie graag geven.

Fotografie

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn. Daarom mag hij eerst rustig wennen terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie of thee.

Presentatie & Ontwerp

Na het fotograferen bekijken we de gemaakte beelden op groot scherm en is er tijd voor de ontwerpfase voor een tof eindproduct; Een tijdloze herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Cadeau Certificaat voor Foto Belevenis met je hond

Speciale actie voor deelnemers winactie December 2022

Als dank voor je deelname aan de win actie van December, kun je een Foto Cadeau Certificaat aanschaffen tegen een eenmalig gereduceerd tarief.

Met een totale waarde van € 250,- nu tijdelijk* slechts voor € 75,-

Dit certificaat is inwisselbaar op een fotosessie t.w.v. € 150,- en een besteltegoed t.w.v. € 100,- ** vrij te besteden aan tastbare producten.

De foto belevenis is inclusief:
– ervaren en ontspannen fotograaf gespecialiseerd in honden
– vooraf telefonische kennismaking om elkaar beter te leren kennen
– ontspannen en leuke fotosessie bij ons in de studio
– dezelfde dag onthulling van de gemaakte beelden 
– ontwerp sessie waarin we samen een tof eindproduct realiseren
– professionele bewerking van de gekozen beelden

Bestel het certificaat via onderstaande knop en je ontvangt hem dezelfde dag nog digitaal in je mail. Wil je de bon liever aan iemand anders geven? Dat kan natuurlijk ook. Vermeld dan de naam die op de bon mag komen te staan.

*actieprijs geldig t/m 31/12/2022
**minimale bestelwaarde: € 150,-

paw purple

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die langs zijn gekomen bij mij in de studio in Hoorn. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Zwarte hulphond van KNGF ligt rustig op de bank
Knappe herder pup Charly
Donkere Shiba Inu op de bank
Mooie zwarte poedel niet traditioneel geknipt
Rhodesian ridgeback puppy op de bank
Mooie Dobermann ligt op de zwarte bank
paw purple

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Zwaag zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden van je hond. 

De studio is gevestigd op het industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag. Gelegen langs de Westfrisiaweg, vlak achter McDonalds Hoorn Noord. Erg goed bereikbaar en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 40 autominuten van Amsterdam!

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een unieke foto belevenis met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.