Recensies
Ervaringen van klanten die je voorgingen

Ervaringen van andere klanten

Nieuwsgierig naar hoe andere mensen de fotoshoot hebben ervaren? Hieronder heb ik enkele recensies verzameld. Deze zijn ook terug te vinden op mijn Facebookpagina en/of op Google.

Friese Stabijhoun Boike portretfoto van zijn kop

Monique

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto's bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto's.

Twee Jack Russel hondjes poseren tijdens een fotoshoot in het bos

Marielle

Cadeautje voor mezelf!!! Had al een aantal mooie foto’s en shoots van Miranda van Assema gezien. En wilde als cadeautje voor mezelf, mijn twee jack russell mixen ook zo mooi op de foto. Dus in de afgelopen herfst een standaard outdoor shoot geboekt. Super mooi weer, super mooie omgeving, super geduldige fotograaf... en twee super gestoorde hondjes!!!!! Vreemd terrein, moet toch eerst zorgvuldig overal bekeken worden. Op hazen, egels, muizen en andere dieren waar op gejaagd zou kunnen worden. Dat bekijken is dan natuurlijk niet rustig, maar in een moordend tempo!! Maar met het geduld en de camera kunsten van Miranda, Kreeg ik 36 hele mooie foto’s toe gestuurd! Om er vier van uit te kiezen.... Dat ging me nooit niet lukken, het zijn er uiteindelijk 9 geworden. Waar ik ook met moeite voor kon kiezen, dus wees gewaarschuwd 😉 Super blij met dit cadeautje voor mezelf, absoluut een aanrader, maar het kiezen.... Is super moeilijk

Bordeaux dog met grijze snuit

Lakeisha

Ontzettend leuke fotoshoot gehad! Leuk om te zien dat het met liefde en passie word gedaan. Super fijn dat je de tijd nam om Yara te fotograferen, zeker voor herhaling vatbaar. Zeer benieuwd naar de foto’s! 📸🤩

Boxer staat in een herfstachtig bos

Danielle

Heerlijk ontspannen shoot waar Luna echt van genoot! Zeer tevreden met het eindresultaat en de fijne communicatie.

Rhodesian rigdebak ligt ontspannen tussen het herfstgroen tijdens een fotoshoot in het bos bij Baarn, Utrecht

Margit

Een erg relaxte en gezellige fotoshoot op een mooie locatie gehad. Heb vandaag de foto’s gezien en ze zijn in één woord helemaal geweldig, heel erg blij mee! Miranda is een top fotografe en bijkomend voordeel is dat ze erg goed met honden om kan gaan. Mijn Chuma vond haar erg leuk. Ik kom voor een volgende shoot zeker weer terug. Bedankt!

Portet van Samz Dogz hondenuitlaatservice met haar twee honden

Marieke

Miranda doet het super goed met de hondjes. Neemt alle tijd als ze dat nodig hebben. Het resultaat van onze shoot is verbluffend. Erg mooie foto's, nu de moeilijke taak om de mooiste uit te zoeken!

Hovawart zit netjes tijdens haar fotoshoot in de studio

Cindy

Kyno Photography, Miranda van Assema heeft voor ons prachtige foto’s van onze Hovawart gemaakt. Daarnaast hebben we haar ook gevraagd foto’s van onszelf met de hond te maken. Beide sessies waren super. Miranda maakt er echt een feestje van, leuk voor ons en de hond. Het resultaat mag er ook wezen, super mooie foto’s in een ongedwongen sfeer. Miranda, BEDANKT!

Hond geeft high-five aan zijn baasje

Thamara

Hele leuke shoot gedaan bij Kyno Photography nog even op het laatste moment gepland, top geregeld en erg gezellig bij Miranda! De honden waren op hun gemak en vonden het ook erg leuk dat Miranda ze te eten gaf haha.

Bordeaux dog pups poseren tijdens fotoshoot in Zaandam

Monique

Miranda is een top fotografe. Super lief voor de honden. We hebben een shoot op lokatie gehad en de foto's zijn super gaaf. voor de volgende volgende shoot ga ik weer naar Miranda.

Twee oude rhodesian ridgebacks poseren in de lente kleuren van het bos tijdens hun fotoshoot in noord holland

Sandra

Leuke en relaxte photoshoot van mijn oudere dames. De foto's zijn prachtig geworden!

Shiba Inu Benji staat mooi te poseren bij de hondenfotograaf in de studio

Lucienne

Wat een onwijs mooie foto's heeft Miranda gemaakt in haar studio. Benji voelde zich er helemaal thuis. Hij kreeg de smaak te pakken en leek wel een fotomodel! Super bedankt! We zijn er heel blij mee!

Portret van de hondenkop van een rhodesian ridgeback

Cindy

Miranda heeft geweldige foto's van onze hond gemaakt in haar studio. Kesha voelde zich helemaal op zijn gemak en ging uiteindelijk zelfs er bij liggen. Super foto's. Dank je wel Miranda!

Weimaraner pup rent met haar eend in haar bek tijdens de fotoshoot van haar puppy abonnement

Henni

Miranda maakt super mooie foto's, heeft veel geduld en ontspanning tijdens de shoot en dat resulteert in prachtige foto's.

Friese Stabij staat heel mooi te poseren in de fotostudio bij de hondenfotograaf

Annie

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Whippet tussen hoge grassen

Sabina

Miranda heeft een prachtige foto van mijn hond gemaakt. Absoluut een aanrader!

Blonde golden retriever zit en kijkt blij naar zijn baas

Reyhan

Een mini sessie gedaan, een heerlijke lieverd die geduldig en lief is met mijn hond Sammy. Is zeker aan te bevelen!!!

Corgi poseert mooi op een boomstammetje tijdens masterclass hondenfotografie

Rita

Miranda is heel ontspannen en heeft daarbij nog de nodige humor, wat maakt dat hondjes en baasje heel relaxed zijn.

Franse bulldog puppy loopt tussen de herfstbladeren in het bos tijdens zijn eerste fotoshoot in noord holland

Esther

Onwijs leuke shoot gehad met onze kleine pup! Super mooie foto’s geworden!

Franse bulldog puppy tussen de lichte lente kleuren in het voorjaar

Brenda

Ik heb met Soof het puppy-abonnement afgesloten, de shoots waren allemaal in het eerste levensjaar van Soof, echt een aanrader! Super leuk om dit samen met je hond te doen en Miranda maakt prachtige foto's! Natuurlijk hebben de foto's een mooie plek in ons huis gekregen.

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen