Onze Wall Art Collecties

Persoonlijk kunstwerk op maat voor een dierbare herinnering

Persoonlijk kunstwerk

De gehele Fotografie Belevenis staat in het teken van het creëren van een tijdloos en dierbaar eindproduct, een herinnering om te koesteren.

Een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur, zodat je altijd kunt genieten van de liefde voor je hond. Misschien een mooi album met de mooiste momenten of een gave portretbox, als ware een levend schilderij. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Onze Wall Art Collecties

Agaath Collectie

Amethist Collectie

Opaal Collectie

Pyriet Collectie

Varisciet 4 Collectie

Varisciet 9 Collectie

Labradoriet XL Collectie

Labradoriet S Collectie

Robijn Collectie

paw purple

Portretbox

Een ‘schatkist‘ vol met mooie, waardevolle herinneringen. Gevuld met passe-partouts, en altijd één toonbaar achter het glas. Je kunt altijd variëren met degene die je laat zien. Daarom is het ook wel een levend kunstwerk. Een echt pronkstuk op tafel en een prachtige aanvulling naast een mooie collectie aan de muur.

paw purple

Stijlvol album

Een tijdloos album, met de hand gemaakt bij mijn vaste album leverancier. De mooiste beelden uit de fotosessie gebundeld. Toon hem open op de salontafel, steeds weer opengeslagen op een andere pagina.

Enthousiast?

Boek een unieke Kyno Photography Experience

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een unieke Fotografie Belevenis met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.