Tijdloos kunstwerk van je dierbare hond

Onze tarieven

Tarief Kyno Photography Experience

Je telefoon staat er vol mee, met foto’s van de hond. Er is geen hond fotogenieker en liever als die van jezelf. Natuurlijk wil je dat showen in je huiskamer zodat altijd met liefde kunt terugkijken naar die bijzondere band die jullie samen hebben.
Maar een mooie portretfoto maken die je groot aan de muur wilt hangen kost meer tijd, planning en ervaring. Om ervoor te zorgen dat iedere klant een mooie collectie krijgt met hun eigen, persoonlijk verhaal, nemen wij iedereen mee op reis in deze belevenis.

Deze belevenis start met een telefoongesprek over jou en je hond(en), daarna volgt de Fotografie Sessie waarbij wij de mooiste momenten vastleggen op beeld. Aansluitend presenteren wij graag het resultaat op groot scherm en helpen wij je met het ontwerpen van een mooi, persoonlijk kunstwerk waarna je deze direct kunt betellen en afrekenen.

Dit gedeelte van de belevenis is klaar zodra je het kunstwerk ophaalt en thuis ophangt op een mooie plek. Waar het pronkt aan de muur en je altijd herinnerd wordt aan die dierbare momenten met je trouwe hond. Een herinnering om te koesteren, die altijd blijft.

Lees hier meer over de unieke Kyno Photography Experience.

Wij bieden onze klanten graag een full service ervaring met een tastbare, waardevolle herinnering als resultaat. 

paw purple

Opname kosten en verdere informatie

Opnamekosten

Studio / Outdoor
250
 • uitgebreide telefonische kennismaking
 • Filmische onthulling van de gemaakte beelden in de studio
 • ontwerp- en bestelsessie, waarbij wij samen een mooi product op maat maken
 • outdoor; excl. reiskosten
 • tot max. 3 honden
 • de opnamekosten bevat geen producten of bestanden
 • Tijdelijk incl. € 200 besteltegoed te besteden aan producten

Wall Art & Producten

om te koesteren
 • single piece wall-art v.a. € 350 (40x60cm)
 • luxe collectie v.a. € 1200
 • passe partout box v.a. € 500
 • album v.a. € 365
paw purple

Samenvatting nadat je Fotografie Belevenis is geboekt

Persoonlijk kunstwerk

De gehele Fotografie Belevenis staat in het teken van het creëren van een tijdloos en dierbaar eindproduct, een herinnering om te koesteren.

Een persoonlijk kunstwerk voor aan de muur, zodat je altijd kunt genieten van de liefde voor je hond. Misschien een mooi album met de mooiste momenten of een gave portretbox, als ware een levend schilderij. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Enthousiast?

Boek een unieke Kyno Photography Experience

Waarom kiezen voor Kyno Photography?

De laatste jaren is het aantal hondenbezitters toegenomen, en ook zijn er steeds meer hondenfotografen waaruit je kunt kiezen. Belangrijk is om een fotograaf te kiezen die bij je past, maar ook de stijl van fotograferen en het eindresultaat. Wij denken dat het niet alleen gaat om het maken van de foto, maar juist om de connectie en band tussen hond en baas maar bovenal de unieke persoonlijkheid van de hond zelf.

Bij Kyno Photography hebben wij niet alleen ruime ervaring met het fotograferen van honden maar ook in het omgaan met de verschillende karakters, rassen en persoonlijkheden. Iedere hond is anders en uniek. We behandelen elk hond als individu en geven hem de ruimte die nodig is. Geduld, passie en veel liefde zijn de extra’s die de hond altijd van ons krijgt tijdens de Fotografie Belevenis. 

Enthousiast?

Boek een unieke Kyno Photography Experience

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een unieke Fotografie Belevenis met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.