Stijlvol kunstwerk van je dierbare hond

Tijdloze herinnering

Liefde voor een hond

Ontspannen fotosessie

Elke fotosessie verloopt ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond(en). Vooraf laten we de hond(en) uitgebreid wennen aan de omgeving en de apparatuur, zodat hij zich volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de gehele Fotografie Belevenis een geweldige en ontspannen ervaring.

Liefde voor een hond

Belang hond bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de hond zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie momenten kunnen vastleggen. Neem vooral ook iets mee waar hij dol op is, favoriete speeltje of snoepjes. 

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf product

Een prachtig eindproduct, een waar kunstwerk voor aan de muur. Een collectie waar je met liefde op terugkijkt naar die mooie momenten. Of een mooi album of portretbox, beiden een ‘levend’ kunstwerk. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw hond!

Hondenfotografie in de studio

Ongeacht het weer kan de fotosessie in de studio altijd doorgaan. Onze studio is van alle gemakken voorzien en een overzichtelijke omgeving voor de hond. Bij aankomst mag de hond vrij en los rond snuffelen zodat hij de studio goed kan verkennen en ook rustig kan wennen aan de apparatuur. Onder het genot van een kop koffie bespreken we de wensen voordat wij gaan fotograferen.

Onze werkwijze als hondenfotograaf

Iedere hond is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid. Graag leer ik jullie tijdens een telefoongesprek vooraf beter kennen om meer te horen over zijn mooie karakter, jullie band samen en waar jullie dit graag terug willen zien in huis.

Na de fotografie sessie is het tijd voor het leukste gedeelte! Samen bekijken wij de gemaakte beelden op groot scherm en kunnen jullie de favorieten kiezen. Tijdens deze ontwerp- en bestelsessie is er alle ruimte voor het maken van een uniek, tijdloos kunstwerk op maat.

Lees hier uitgebreid over de werkwijze van de Fotografie Belevenis met je hond.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die langs zijn gekomen bij mij in de studio in Hoorn. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Knappe herder pup Charly
Rhodesian ridgeback puppy op de bank
Zwoele zachte blik van een zwarte hond op zwarte achtergrond in fotostudio
Portretfoto van een zwarte labrador die werkt als hulphond
Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio
Bordeaux dog met grijze snuit
Twee oudduitse herders vanaf de zijkant gefotografeerd
Rhodesian Ridgeback staat te kwispelen tijdens zijn fotoshoot bij de hondenfotograaf

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

paw purple

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Medemblik zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden van je hond. 

De studio is gevestigd in Medemblik. Erg goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 50 autominuten van Amsterdam!

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

paw purple

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.