Stijlvolle portretfoto van je dierbare hond

Tijdloze herinnering

Liefde voor een hond

Ontspannen fotoshoot

Elke fotoshoot in de studio verloopt ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond. Vooraf laten we de hond uitgebreid wennen aan de studio en de apparatuur, zodat hij zich volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotoshoot een leuke en ontspannen ervaring. 

Liefde voor een hond

Belang hond bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de hond zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie beelden kunnen maken. Neem vooral ook iets mee waar hij dol op is, favoriete speeltje of snoepjes. 

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf portret

Je telefoon staat er vol mee, foto’s van je hond. Maar nèt niet die ene die je uitvergroot aan de muur wilt hangen, niet scherp genoeg of omdat de hond net buiten beeld zit of net even wegkijkt. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw hond! 

Hondenfotografie in de studio

Tijdens een fotoshoot in de studio heeft de hond alle rust en is er weinig afleiding van de omgeving. Ongeacht het weer, kan een fotoshoot in de studio vrijwel altijd doorgaan. 

De fotostudio is van alle gemakken voorzien. Het is een mooie en fijne ruimte waar we voldoende mogelijkheden hebben. Voorzien van de juiste technieken en materialen kunnen we voldoende mooie beelden maken van je hond. Niet alleen een mooi karakteristiek portret, maar ook ten voeten uit, of ontspannen liggend op een bankje of poef. Bekijk mijn tarieven en pakketten hier.

Mijn werkwijze als hondenfotograaf

Reservering

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond(en). Wat is zijn naam, welk ras, zijn leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet, hoor ik graag.

Voorafgaand aan de shoot hebben we nog even contact en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden.

Fotoshoot Studio

Bij aankomst in de studio kan je hond rustig wennen in de studio terwijl wij onder ’t genot van een kop koffie de shoot voorbespreken. In mijn studio mag je hond gewoon los lopen, zodat hij eerst even alles rustig kan bekijken, alle geurtjes tot zich kan nemen en kan wennen aan het flitslicht.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Ook voor hem moet de fotosessie een leuke activiteit zijn. Tijdens het fotograferen werken wij samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt. 

Showtime

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2-3 weken een online link waarop de verwerkte beelden te bekijken zijn. Hieruit kun je een keuze maken welke foto(‘s) je graag digitaal wilt ontvangen, en welke je afgedrukt wilt hebben op het fotoblok wanneer dit is inbegrepen in het pakket. 

Ongeveer 3 weken na je keuze is het fotoblok en eventuele aanvullende bestelde wanddecoratie, af te halen in de studio. Ik werk nauw samen met een bewezen, professioneel fotovaklab, welke museumkwaliteit levert. Een prachtig, duurzaam product voor aan de muur; Een tijdloze herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die langs zijn gekomen bij mij in de studio in Hoorn. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Knappe herder pup Charly
Rhodesian ridgeback puppy op de bank
Zwoele zachte blik van een zwarte hond op zwarte achtergrond in fotostudio
Karakteristiek portret van de kop van een Hovawart bij de hondenfotograaf in de studio
Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio
Bordeaux dog met grijze snuit
Twee oudduitse herders vanaf de zijkant gefotografeerd
Rhodesian Ridgeback staat te kwispelen tijdens zijn fotoshoot bij de hondenfotograaf

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

paw purple

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Zwaag zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden van je hond. 

De studio is gevestigd op het industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag. Gelegen langs de Westfrisiaweg, vlak achter McDonalds Hoorn Noord. Erg goed bereikbaar en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 40 autominuten van Amsterdam!

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Tarieven Hondenfotografie Studio

Hieronder vind je de tarieven en de inhoud van de verschillende pakketten voor een fotoshoot met je hond in de studio.

compleet

uitgebreide fotosessie
245
00
  • 4 uitgewerkte beelden op afdrukkwaliteit (HR)
  • geen tijdslimiet
  • € 30 besteltegoed*
  • cadeautje
  • mini album; 15x15cm | 8 pag's
Populair

basis

gewoon 1 toffe foto
115
00
  • 1 uitgewerkt beeld op afdrukkwaliteit (HR)
  • 30 min fotosessie
  • € 15 besteltegoed*

*Bovenstaande prijzen zijn geldig bij boekingen gedaan t/m 31-12-22

Inclusief:

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig. 
Extra uitgewerkte HR beelden zijn na te bestellen voor € 50,- per stuk.

Andere ideeën of wensen? Laat het mij gerust weten!

*Besteltegoed
Het besteltegoed is geldig tot 1 jaar na fotoshoot en vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie. Niet geldig voor digitale bestanden.

Welk pakket past bij mij?

Het basis pakket is bij uitstek geschikt als je precies weet wat voor foto je graag wilt maken, hoe je je hond in beeld wilt hebben. Bijvoorbeeld een mooie portretfoto of juist een foto van jullie samen? Dan is dit pakket zeer geschikt.

Het complete pakket is ideaal wanneer je diverse verschillende foto’s wilt laten maken en je een volledige sessie wilt boeken. Niet alleen een mooie portretfoto, maar ook ten voeten uit, samen met de baas of misschien wel iets heel anders creatiefs. Dit pakket biedt ruime mogelijkheden en heeft ook geen tijdslimiet.

paw purple

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik. Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor wedstrijden. Beelden blijven eigendom van Kyno Photography.
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of een boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaarden en er zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

paw purple

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon! Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer informatie of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf