Hondenfotografie Studio
Informatie over een fotoshoot met je hond in de studio

Hondenfotografie in de studio

Tijdens een fotoshoot in de studio heeft de hond alle rust en weinig afleiding van de omgeving. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan.

In de studio zijn we van alle gemakken voorzien. Het is een mooie en fijne ruimte waar we voldoende mogelijkheden hebben. Voorzien van de juiste technieken en materialen kunnen we voldoende mooie beelden maken van je hond. Niet alleen een mooi karakteristiek portret, maar ook ten voeten uit, of ontspannen liggend op een bankje of poef.

Mijn studio bevind zich in Zwaag, nabij Hoorn op het industrieterrein Zevenhuis. Dit is heel goed bereikbaar vanaf de A7, en op slechts 40 autominuten vanuit Amsterdam.

Werkwijze fotoshoot in de studio

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond(en). Wat is zijn naam, welk ras, leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet.

Voorafgaand aan de shoot hebben we nog even contact en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden.

Bij aankomst in de studio maak ik graag eerst kennis met jou en vooral ook met je hond, zodat hij kan wennen aan mij en de camera. In mijn studio mag je hond gewoon los lopen, zodat hij eerst even alles rustig kan bekijken en alle geurtjes tot zich kan nemen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2-3 weken een online link waarop de geselecteerde beelden te bekijken zijn. Hieruit kun je een keuze maken welke foto(‘s) je graag digitaal wilt ontvangen, en welke je afgedrukt wilt hebben. Bekijk hieronder de verschillende pakketten en producten die daarbij inbegrepen zijn.

Benieuwd naar resultaten van eerdere studiosessies? Bekijk hier mijn portfolio.

Tarieven fotoshoot in de studio

Hieronder vind je de tarieven en de inhoud van de verschillende pakketten voor een fotoshoot in de studio.

basis

95
00
 • 2 uitgewerkte beelden HR
 • 30 min fotosessie

standaard

145
00
 • 4 uitgewerkte beelden HR
 • 45 min fotosessie
 • houten fotoblok
 • € 15 besteltegoed*
populair

compleet

195
00
 • 6 uitgewerkte beelden HR
 • 60 min fotosessie
 • houten fotoblok
 • € 25 besteltegoed*
 • mini album

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-03-2022

Inclusief:

Andere ideeën of wensen? Laat het mij gerust weten!

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig.

*Besteltegoed
Het besteltegoed is geldig tot 1 jaar na fotoshoot en vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie. Niet geldig voor digitale bestanden.

Houten fotoblok
Hiernaast zie je een voorbeeld van het houten fotoblok welke is inbegrepen in het standaard en uitgebreide pakket. Het is een foto verlijmd op een houten blok van 10 x 15 cm welke je neer kunt zetten. Een echte eye-catcher in je huis!

Een mooie eyecatcher dit houten fotoblok

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Gebruik van de beelden
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten.

Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden of wijzigingen in aan te brengen. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden licentievoorwaaren en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon!
Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer info of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen