Stijlvolle portretfoto van je dierbare hond

Tijdloze herinnering

Liefde voor een hond

Ontspannen fotosessie

Elke fotosessie verloopt ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond(en). Vooraf laten we de hond(en) uitgebreid wennen aan de omgeving en de apparatuur, zodat hij zich volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de gehele Fotografie Belevenis een geweldige en ontspannen ervaring.

Liefde voor een hond

Belang hond bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de hond zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie momenten kunnen vastleggen. Neem vooral ook iets mee waar hij dol op is, favoriete speeltje of snoepjes. 

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf product

Een prachtig eindproduct, een waar kunstwerk voor aan de muur. Een collectie waar je met liefde op terugkijkt naar die mooie momenten. Of een mooi album of portretbox, beiden een ‘levend’ kunstwerk. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw hond!

Hondenfotografie in de studio

Tijdens een fotoshoot in de studio heeft de hond alle rust en is er weinig afleiding van de omgeving. Ongeacht het weer, kan een fotoshoot in de studio vrijwel altijd doorgaan. 

De fotostudio is van alle gemakken voorzien. Het is een mooie en fijne ruimte waar we voldoende mogelijkheden hebben. Voorzien van de juiste technieken en materialen kunnen we voldoende mooie beelden maken van je hond. Niet alleen een mooi karakteristiek portret, maar ook ten voeten uit, of ontspannen liggend op een bankje of poef. Bekijk mijn tarieven en pakketten hier.

Onze werkwijze als hondenfotograaf

Dé Fotografie Belevenis samen met je hond(en)

Reservering

Tijdens een telefonisch gesprek leer ik jullie graag beter kennen. Ik ben benieuwd naar het karakter van jullie hond(en) en de bijzonderheden die zo kenmerkend zijn voor jullie hond.

Als er bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet, hoor ik deze ook graag. Ook bespreken we uitgebreid de wensen en mogelijkheden. Zijn er specifieke dingen die je graag terug wilt zien, specifieke momenten, details? Misschien heb je zelf een mooi idee of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden. Ik hoor het graag!

Fotosessie

De hond(en) krijgen voldoende tijd om te wennen aan de omgeving en onze apparatuur.

In onze studio mogen jullie hond(en) los lopen, zodat ze eerst even alles rustig kunnen bekijken, besnuffelen en kunnen wennen aan het flitslicht.

Ik vind het belangrijk dat jullie hond(en) ontspannen zijn en helemaal zichzelf kunnen zijn. Ook voor hen moet de fotosessie een leuke activiteit zijn. Tijdens het fotograferen werken wij samen om ervoor te zorgen dat jullie hond(en) op hun beste manier worden vastgelegd.

Showtime

Het leukste gedeelte! Tijd voor ontspanning en te gaan genieten van de presentatie van de gemaakte beelden. 

Na het fotograferen maak ik een gave slideshow voor jullie die we samen bekijken groot scherm.
Daarna ontwerpen we samen een uniek, persoonlijk kunstwerk op maat voor in jullie huis, een gaaf en uniek product voor aan de muur. 
Of een mooi album of portretbox. Een product dat jullie terugbrengt naar die mooie momenten met jullie hond(en).
Een tijdloze herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die langs zijn gekomen bij mij in de studio in Hoorn. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Knappe herder pup Charly
Rhodesian ridgeback puppy op de bank
Zwoele zachte blik van een zwarte hond op zwarte achtergrond in fotostudio
Portretfoto van een zwarte labrador die werkt als hulphond
Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio
Bordeaux dog met grijze snuit
Twee oudduitse herders vanaf de zijkant gefotografeerd
Rhodesian Ridgeback staat te kwispelen tijdens zijn fotoshoot bij de hondenfotograaf

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

paw purple

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Zwaag zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden van je hond. 

De studio is gevestigd op het industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag. Gelegen langs de Westfrisiaweg, vlak achter McDonalds Hoorn Noord. Erg goed bereikbaar en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 40 autominuten van Amsterdam!

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

paw purple

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.