Puppy Abonnement
Het eerste levensjaar van je pup fotografisch vastgelegd

Het Puppy Abonnement!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pup! Het allereerste levensjaar is een hele bijzondere in het leven van een hond. Ontzettend speels, ongedwongen en vol energie ontdekt je nieuwe pup de wereld om zich heen. De ontwikkelingen gaan zo enorm snel en voor je het weet is het eerste jaar alweer voorbij. Die echte puppytijd komt helaas nooit meer terug. Hoe mooi is het om deze ontwikkelingen vast te laten leggen tijdens 3 verschillende fotosessies en te bundelen in een mooi album of drieluik?

Hoe werkt het?

Het puppy abonnement bevat 3 losse fotoshoots, waarbij we de hond in verschillende periodes gedurende zijn eerste levensjaar fotograferen. Iedere sessie duurt ca. 60 minuten.

De eerste sessie plannen we zodra je je pup in huis hebt, meestal rond een leeftijd van 8 of 9 weken.
De tweede sessie plannen we wanneer hij ongeveer een half jaar oud is en de laatste sessie doen we als hij 1 jaar wordt.

Het resultaat is een mooi fotografisch verslag van je opgroeiende pup.

Bull puppy rent naar haar baasje toe tijdens haar eerste fotoshoot

9 weken

Nog zo heerlijk klein.

Franse bull pup rent met een hele blije kop

6 maanden

Een echte dolbije pup.

Franse bull lijkt te vliegen zo hard rent zij achter de bal aan

1 jaar

Soof is inmiddels volgroeid.

Locatie van de fotoshoots met jullie pup

De fotoshoots kunnen plaatsvinden binnen in mijn studio, of buiten in een natuurlijke omgeving.

Indien je buiten foto’s wilt laten maken, dan is de locatie waar we gaan fotograferen bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Daar zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,35 per km.

In de studio heeft de hond alle rust en kunnen we gebruik maken van dezelfde materialen om zo de groei te benadrukken. Ongeacht het weer, kan deze shoot vrijwel altijd doorgaan.

Mijn studio bevind zich in Zwaag op het industrieterrein Zevenhuis. Dit is heel goed bereikbaar vanaf de A7, en op slechts 40 autominuten vanuit Amsterdam.

Werkwijze

Voorafgaand aan iedere shoot nemen we voldoende tijd zodat de pup kan wennen aan mij en de camera. Als we buiten fotograferen maken we een korte wandeling en laten de hond zijn gang gaan. Binnen in mijn studio mag de hond eerst even alles rustig bekijken en alle geurtjes tot zich nemen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Tijdens het puppy-abonnement is het leuk om bepaalde knuffels of attributen iedere shoot weer mee te nemen, zodat de groei van de hond extra goed zichtbaar is.

Na iedere fotosessie ontvang je binnen 2 tot 3 weken een online link waarmee de beelden te bekijken zijn. Hieruit mag je per sessie 3 foto’s uitkiezen welke je in Hoge Resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere foto’s digitaal na te bestellen. Zodra alle fotosessies zijn geweest, bepalen we samen welke foto’s er in het foto album worden geplaatst. Het resultaat? Een mooi, tijdloos fotografisch verslag van je opgroeiende pup in een professioneel foto album. Een herinnering om te koesteren!

Rhodesian Ridgeback puppy van 8 weken oud

8 weken

Net is huis, haar voerbak lijkt erg groot. Nog lekker drollig en behoorlijk ruim in haar vel. Haar poten verraden dat ze nog veel zal groeien.

Rhodesian Ridgeback 1 jaar oud

1 jaar

Zelfde plek in huis, dezelfde voerbak, duidelijk te zien hoeveel ze is gegroeid het afgelopen jaar.

Tarief Puppy abonnement

Het puppy-abonnement is een compleet pakket, welke uit te breiden is naar je eigen wensen.

Hieronder vind je het tarief voor het Puppy Abonnement.

Puppy Abonnement

375
00
  • 3 x 3 uitgewerkte beelden HR
  • 3 x fotosesse à 60 minuten
  • houten fotoblok 20x30 cm
  • € 50 besteltegoed*
  • professioneel foto album

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Inclusief:

Andere wensen of ideeën om te verwerken in een puppy abonnement? Laat het gerust weten en neem vrijblijvend contact op.

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig.

*Besteltegoed
Het besteltegoed is geldig tot 1 jaar na fotoshoot en vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie. Niet geldig voor digitale bestanden.

Houten fotoblok
Hiernaast zie je een voorbeeld van het houten fotoblok welke is inbegrepen in het standaard en uitgebreide pakket. Het is een foto verlijmd op een houten blok van 20 x 30 cm welke je neer kunt zetten of op kunt hangen. Een echte eye-catcher in je huis!

Houten fotoblok geleverd bij een fotoshoot met je hond

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Gebruik van de beelden
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten.

Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden of wijzigingen in aan te brengen. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden licentievoorwaaren en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Puppy verdwijnt bijna in zijn grote hondenmand

9 weken

Door bij elke sessie hetzelfde attribuut te gebruiken, kun je de groei goed terugzien.

Franse bull pup in haar hondenmand tijdens de tweede fotoshoot van haar puppy abonnement

6 maanden

Zoals hier met de hondenmand. Een aantal maanden geleden was hij wat ruimer.

Franse bull in haar mandje die ze al sinds haar puppytijd heeft

1 jaar

Nog een aantal maanden verder en dezelfde hondenmand is ineens wat krapper.

TIP! Geef een cadeaubon!

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net een nieuwe pup in huis heeft? En wil je het puppy abonnement of een gedeelte daarvan, kado geven? Geef dan een cadeaubon!

De waarde van de bon mag je volledig zelf bepalen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer info of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen