Toffe foto's van je opgroeiende puppy

Het 1e levensjaar van je pup in beeld

Liefde voor een hond

Ontspannen fotosessies

De fotosessies verlopen ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond. Vooraf laten we de hond uitgebreid wennen aan de (nieuwe) omgeving buiten of in de studio, zodat de pup volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotoshoot een leuke en ontspannen ervaring. 

Liefde voor een hond

Belang puppy bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de pup zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie beelden kunnen maken. We werken samen om de fotosessie tot een succes te maken.

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf portret

Je hebt je pup nog maar net in huis, maar je telefoon staat al vol met foto’s. Van puppy’s blijf je foto’s maken en dat moet je ook zeker doen! Maar met de camera van de telefoon lukt het vaak nèt niet… Het is net niet die ene die je uitvergroot aan de muur wilt hangen, niet scherp genoeg of omdat de pup net buiten beeld zit of net even wegkijkt. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw mooie nieuwe pup! 

Het Puppy Abonnement!

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pup! Het allereerste levensjaar is een hele bijzondere in het leven van een hond. Ontzettend speels, ongedwongen en vol energie ontdekt je nieuwe pup de wereld om zich heen. De ontwikkelingen gaan zo enorm snel en voor je het weet is het eerste jaar alweer voorbij. Die echte puppytijd komt helaas nooit meer terug. Hoe mooi is het om deze ontwikkelingen vast te laten leggen tijdens 3 verschillende fotosessies en te bundelen in een mooi album of drieluik? Een toffe herinnering voor altijd!

Puppy Abonnement, hoe werkt het?

Reservering

Het puppy abonnement bevat 3 losse fotoshoots, waarbij we de hond in verschillende periodes gedurende zijn eerste levensjaar fotograferen. Iedere sessie duurt ca. 60 minuten.

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je nieuwe pup. Wat is zijn naam, welk ras en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet, hoor ik graag.

Voorafgaand aan iedere shoot bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden? Tijdens het puppy-abonnement is het leuk om bepaalde knuffels of attributen iedere shoot weer mee te nemen, zodat de groei van de hond extra goed zichtbaar is.

3 losse fotoshoots

De 1e fotoshoot plannen we zodra je je pup in huis hebt, meestal rond een leeftijd van 8 of 9 weken.

De 2e fotoshoot plannen we wanneer hij ongeveer een half jaar oud is.

De 3e en laatste fotoshoot plannen we omstreeks zijn 1e verjaardag. 

Voorafgaand aan iedere shoot nemen we voldoende tijd zodat de pup kan wennen. Als we buiten fotograferen maken we een korte wandeling en laten de hond zijn gang gaan. Binnen in mijn studio mag de hond eerst even alles rustig bekijken en alle geurtjes tot zich nemen. Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn.

Showtime

Na iedere fotosessie ontvang je binnen 2 tot 3 weken een online link waarmee de beelden te bekijken zijn. Hieruit mag je per sessie 3 foto’s uitkiezen welke je in Hoge Resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere foto’s digitaal na te bestellen. Zodra alle fotosessies zijn geweest, bepalen we samen welke foto’s er in het foto album worden geplaatst. Het resultaat? Een mooi, tijdloos fotografisch verslag van je opgroeiende pup in een professioneel foto album. Een herinnering om te koesteren!

Het resultaat is een mooi fotografisch verslag van je opgroeiende pup!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Ik laat je graag enkele voorbeelden uit eerdere Puppy Abonnementen zien:

1e fotosessie (ca. 9 weken)
Weimaraner puppy van 10 weken oud
2e fotosessie (ca. 6 maanden)
3e fotosessie (ca. 1 jaar)
Franse bull pup tussen de vallende herfstbladeren
Franse bulldog puppy tussen de lichte lente kleuren in het voorjaar
Franse bull poseert op een houten stammetje in het bosvv

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Frans bull pup tijdes eerste fotoshoot van haar puppy abonnement

Ik heb met Soof het puppy-abonnement afgesloten, de shoots waren allemaal in het eerste levensjaar van Soof, echt een aanrader! Super leuk om dit samen met je hond te doen en Miranda maakt prachtige foto’s! Natuurlijk hebben de foto’s een mooie plek in ons huis gekregen.

Brenda

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra