Gave foto van je hond in een natuurlijke omgeving

Uniek portret

Liefde voor een hond

Ontspannen fotoshoot

Elke fotoshoot verloopt ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond. Vooraf laten we de hond uitgebreid wennen aan de (nieuwe) omgeving, zodat hij zich volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotoshoot een leuke en ontspannen ervaring. 

Liefde voor een hond

Belang hond bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de hond zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie beelden kunnen maken. Neem vooral ook iets mee waar hij dol op is, favoriete speeltje of snoepjes. 

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf portret

Je telefoon staat er vol mee, foto’s van je hond. Maar nèt niet die ene die je uitvergroot aan de muur wilt hangen, niet scherp genoeg of omdat de hond net buiten beeld zit of net even wegkijkt. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw hond! 

Outdoor hondenfotografie

Tijdens een fotoshoot buiten ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een korte wandeling en tussendoor maak ik ontspannen, pure foto’s in een natuurlijke omgeving. Resultaat? Een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit of samen met jou als baas. Of misschien wel een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water?

De locatie waar we gaan fotograferen is bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Hier zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we elders afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,45 per km. Bekijk mijn tarieven en pakketten hier.

Mijn werkwijze als hondenfotograaf

Reservering

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond(en). Wat is zijn naam, welk ras, zijn leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet, hoor ik graag.

Voorafgaand aan de shoot hebben we nog even contact en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden.

Outdoor Fotoshoot

Bij aankomst op de locatie laten we je hond eerst rustig wennen aan de omgeving terwijl wij de shoot voorbespreken. We maken een korte wandeling en tussendoor maak ik op enkele mooie plekken een paar foto’s.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Ook voor hem moet de fotosessie een leuke activiteit zijn. Tijdens het fotograferen werken wij samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt. 

Showtime

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2-3 weken een online link waarop de verwerkte beelden te bekijken zijn. Hieruit kun je een keuze maken welke foto(‘s) je graag digitaal wilt ontvangen, en welke je afgedrukt wilt hebben op het fotoblok wanneer dit is inbegrepen in het pakket. 

Ongeveer 3 weken na je keuze is het fotoblok en eventuele aanvullende bestelde wanddecoratie, af te halen in de studio. Ik werk nauw samen met een bewezen, professioneel fotovaklab, welke museumkwaliteit levert. Een prachtig, duurzaam product voor aan de muur; Een tijdloze herinnering!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die langs zijn gekomen bij mij in de studio in Hoorn. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Twee honden rennen richting de fotograaf
Hond loopt rustig in Schoorl
Franse bulldog puppy in 't bos
Hond poseert tussen de groene struiken
Portret kop van een Weimaraner
Op de foto met je hond
Hond staat in het bos
Familie Wetterhoun poseert naast elkaar in 't bos voor de hondenfotograaf
Twee Jack Russel hondjes poseren tijdens een fotoshoot in het bos

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Bordeaux dog pups poseren tijdens fotoshoot in Zaandam

Miranda is een top fotografe. Super lief voor de honden. We hebben een shoot op lokatie gehad en de foto’s zijn super gaaf. voor de volgende volgende shoot ga ik weer naar Miranda.

Monique

Boxer staat in een herfstachtig bos

Heerlijk ontspannen shoot waar Luna echt van genoot! Zeer tevreden met het eindresultaat en de fijne communicatie.

Danielle

Corgi poseert mooi op een boomstammetje tijdens masterclass hondenfotografie

Miranda is heel ontspannen en heeft daarbij nog de nodige humor, wat maakt dat hondjes en baasje heel relaxed zijn.

Rita

Tarieven Hondenfotografie Outdoor

Hieronder vind je de tarieven en de inhoud van de verschillende pakketten voor een fotoshoot met je hond buiten, in een natuurlijke omgeving.

compleet

uitgebreide fotosessie
245
00
  • 4 uitgewerkte beelden op afdrukkwaliteit (HR)
  • geen tijdslimiet
  • € 30 besteltegoed*
  • cadeautje
  • mini album; 15x15cm | 8 pag's
Populair

basis

gewoon 1 toffe foto
115
00
  • 1 uitgewerkt beeld op afdrukkwaliteit (HR)
  • 30 min fotosessie
  • € 15 besteltegoed*

*Bovenstaande prijzen zijn geldig bij boekingen gedaan t/m 31-12-22

Inclusief:

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig. 
Extra uitgewerkte HR beelden zijn na te bestellen voor € 50,- per stuk.

Wanneer het weer roet in het eten gooit en het fotograferen niet toelaat, bijvoorbeeld bij harde regen, dan gaat de shoot niet door en plannen we samen een nieuwe datum.

Andere ideeën of wensen? Laat het mij gerust weten!

*Besteltegoed
Het besteltegoed is geldig tot 1 jaar na fotoshoot en vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie. Niet geldig voor digitale bestanden.

Welk pakket past bij mij?

Het basis pakket is bij uitstek geschikt als je precies weet wat voor foto je graag wilt maken, hoe je je hond in beeld wilt hebben. Bijvoorbeeld een mooie portretfoto of juist een foto van jullie samen? Dan is dit pakket zeer geschikt.

Het complete pakket is ideaal wanneer je diverse verschillende foto’s wilt laten maken en je een volledige sessie wilt boeken. Niet alleen een mooie portretfoto, maar ook ten voeten uit, samen met de baas of misschien wel iets heel anders creatiefs. Dit pakket biedt ruime mogelijkheden en heeft ook geen tijdslimiet.

paw purple

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik. Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor wedstrijden. Beelden blijven eigendom van Kyno Photography.
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of een boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaarden en er zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

paw purple

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon! Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer informatie of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf