Gaaf kunstwerk van je hond in een natuurlijke omgeving

Dierbare herinnering

Liefde voor een hond

Ontspannen fotosessie

Elke fotosessie verloopt ontspannen, met veel geduld en aandacht voor de hond(en). Vooraf laten we de hond(en) uitgebreid wennen aan de omgeving en de apparatuur, zodat hij zich volledig op zijn gemak voelt. Voor zowel de baas als voor de hond is de gehele Fotografie Belevenis een geweldige en ontspannen ervaring.

Liefde voor een hond

Belang hond bovenaan

Elke hond is anders, ieder heeft zijn eigen karakter. De een is wat rustiger en timide, de ander zelfverzekerder en zit vol energie. Het belangrijkste is dat de hond zich op zijn gemak zal voelen zodat we rustig mooie momenten kunnen vastleggen. Neem vooral ook iets mee waar hij dol op is, favoriete speeltje of snoepjes. 

Liefde voor een hond

Gegarandeerd gaaf product

Een prachtig eindproduct, een waar kunstwerk voor aan de muur. Een collectie waar je met liefde op terugkijkt naar die mooie momenten. Of een mooi album of portretbox, beiden een ‘levend’ kunstwerk. Met onze professionele apparatuur en vakkennis komen we gegarandeerd tot een haarscherp resultaat, ook van jouw hond!

Outdoor hondenfotografie

Tijdens een fotoshoot buiten ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een korte wandeling en tussendoor maak ik ontspannen, pure foto’s in een natuurlijke omgeving. Resultaat? Een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit of samen met jou als baas. Of misschien wel een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water?

De locatie waar we gaan fotograferen is bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Hier zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we elders afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,45 per km. 

Onze werkwijze als hondenfotograaf

Iedere hond is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid. Graag leer ik jullie tijdens een telefoongesprek vooraf beter kennen om meer te horen over zijn mooie karakter, jullie band samen en waar jullie dit graag terug willen zien in huis.

Na de fotografie sessie is het tijd voor het leukste gedeelte! Samen bekijken wij de gemaakte beelden op groot scherm en kunnen jullie de favorieten kiezen. Tijdens deze ontwerp- en bestelsessie is er alle ruimte voor het maken van een uniek, tijdloos kunstwerk op maat.

Lees hier uitgebreid over de werkwijze van de Fotografie Belevenis met je hond.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Portfolio

Een klein overzicht uit mijn portfolio deel ik graag hieronder. Het is een kleine mix van recente honden die ik buiten heb mogen fotograferen, op verschillende locaties. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Twee honden rennen richting de fotograaf
Hond loopt rustig in Schoorl
Franse bulldog puppy in 't bos
Hond poseert tussen de groene struiken
Portret kop van een Weimaraner
Op de foto met je hond
Hond staat in het bos
Familie Wetterhoun poseert naast elkaar in 't bos voor de hondenfotograaf
Twee Jack Russel hondjes poseren tijdens een fotoshoot in het bos

Enthousiast? Neem vrijblijvend contact op.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Bordeaux dog pups poseren tijdens fotoshoot in Zaandam

Miranda is een top fotografe. Super lief voor de honden. We hebben een shoot op lokatie gehad en de foto’s zijn super gaaf. voor de volgende volgende shoot ga ik weer naar Miranda.

Monique

Boxer staat in een herfstachtig bos

Heerlijk ontspannen shoot waar Luna echt van genoot! Zeer tevreden met het eindresultaat en de fijne communicatie.

Danielle

Corgi poseert mooi op een boomstammetje tijdens masterclass hondenfotografie

Miranda is heel ontspannen en heeft daarbij nog de nodige humor, wat maakt dat hondjes en baasje heel relaxed zijn.

Rita

paw purple

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon! Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer informatie of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf