Outdoor hondenfotografie
Informatie over een fotoshoot met je hond buiten, in een natuurlijke omgeving

Hondenfotografie buiten in een natuurlijke omgeving

Tijdens een fotoshoot buiten ga ik graag met jullie mee op pad. We maken een korte wandeling en tussendoor maak ik ontspannen, pure foto’s in een natuurlijke omgeving. Resultaat? Een mooi portret van de karakteristieke kop van je hond, je hond ten voeten uit of samen met jou als baas. Of misschien wel een gave actiefoto tijdens een van zijn leukste bezigheden; spelen, springen of rennen door het water?

De locatie waar we gaan fotograferen is bespreekbaar. Je kunt mijn kant opkomen, omgeving West-Friesland. Daar zijn voldoende afwisselende plekken waar we terecht kunnen en ook losloop gebieden. Ook kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Houd in dat geval wel rekening met reiskosten van € 0,35 per km.

Werkwijze

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond(en). Wat is zijn naam, welk ras, leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig zijn dat ik deze weet.

Voorafgaand aan de shoot hebben we nog even contact en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Wat verwacht je ervan, wat zijn je wensen? Misschien heb je zelf een mooi idee die je graag terug wilt zien in de beelden of kan de hond iets unieks wat vastgelegd moet worden.

Aan het begin van de fotosessie maak ik graag eerst kennis met jou en vooral ook met je hond, zodat hij kan wennen aan mij en de camera. De hond kan evt. gewoon loslopen, zodat hij eerst even alles rustig kan bekijken en aan de omgeving kan wennen.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn, dus we nemen de tijd. Ook voor de hond moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk gefotografeerd kan worden. Ik zorg voor aandachttrekkers en koekjes. Neem zeker zelf ook iets mee waarvan je weet dat het goed werkt bij je hond. Jij kent immers je hond het beste. Denk hierbij aan zijn favoriete speeltjes, geluidjes, of iets lekkers.

Na de fotoshoot ontvang je binnen 2-3 weken een online link waarop de geselecteerde beelden te bekijken zijn. Hieruit kun je een keuze maken welke foto(‘s) je graag digitaal wilt ontvangen, en welke je afgedrukt wilt hebben. Bekijk hieronder de verschillende pakketten en producten die daarbij inbegrepen zijn.

Benieuwd naar resultaten van eerdere outdoor sessies? Bekijk hier mijn portfolio.

Tarieven outdoor fotoshoot met je hond

Hieronder vind je de tarieven en de inhoud van de verschillende pakketten van een fotoshoot met je hond buiten, in een natuurlijke omgeving.

De shoot vindt buiten plaats, op een locatie in gezamenlijk overleg.

basis

95
00
 • 2 uitgewerkte beelden HR
 • 30 min fotosessie

standaard

145
00
 • 4 uitgewerkte beelden HR
 • 45 min fotosessie
 • houten fotoblok
 • € 10 besteltegoed*
populair

compleet

195
00
 • 6 uitgewerkte beelden HR
 • 60 min fotosessie
 • houten fotoblok
 • € 20 besteltegoed*
 • mini album

Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

*Besteltegoed
Het besteltegoed is vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie.

Inclusief:

Wanneer het weer roet in het eten gooit en het fotograferen niet toelaat, bijvoorbeeld bij harde regen, dan gaat de shoot niet door en plannen we samen een nieuwe datum.

Andere ideeën of wensen? Laat het mij gerust weten!

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig.

*Besteltegoed
Het besteltegoed is geldig tot 1 jaar na fotoshoot en vrij te besteden aan fotoproducten zoals afdrukken, albums of mooie wanddecoratie. Niet geldig voor digitale bestanden.

Houten fotoblok
Hiernaast zie je een voorbeeld van het houten fotoblok welke is inbegrepen in het standaard en uitgebreide pakket. Het is een foto verlijmd op een houten blok van 10 x 15 cm welke je neer kunt zetten. Een echte eye-catcher in je huis!

Houten fotoblok met mooie afgeronde hoeken

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Gebruik van de beelden
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten.

Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden of wijzigingen in aan te brengen. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden licentievoorwaaren en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon!
Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer info of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen