Nestfoto puppy's
Informatie over een fotoshoot met alle puppy's uit een nest

Nestfotografie puppy's

Een mooie foto van alle puppy’s inclusief moeder. Een prachtige herinnering voor jouw als fokker, vlak voordat de puppy’s uitvliegen naar hun nieuwe eigenaren. Het is mogelijk om deze foto te laten maken buiten, of binnen in de studio. 

De fotosessie vindt plaats vlak voordat de puppy’s naar hun nieuwe baasjes gaan, meestal rond 8 weken. Naast de groepsfoto, fotograferen we ook iedere pup apart. De gemaakte foto’s worden samengesteld in een prachtig, professioneel foto album, met daarin alle foto’s bij elkaar. Een prachtige herinnering! Daarnaast is het ook mogelijk om bijv. foto’s mee te geven aan de nieuwe puppy eigenaren, of anderszins te verrassen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wanneer je de foto’s graag buiten wilt laten maken, is de locatie waar we gaan fotograferen bespreekbaar. Heb je de beschikking over een mooie tuin, dan kan ik jouw kant opkomen, of kunnen we ergens afspreken. Tevens heb ik de beschikking over een mobiele studio, dus ook dit kan bij je thuis. Houd wel rekening met reiskosten vanaf 25km buiten Medemblik à € 0,35 per km.

Tarieven nestfotografie puppy's

Hieronder vind je het tarief voor het maken van een mooie nestfoto met alle puppy’s. De prijs is geldig voor zowel buiten als binnen in de studio.

nestfoto

195
00
  • 1 uitgewerkt beeld HR
  • vergroting (afdruk op Forex)
  • mini album

*Bovenstaande prijzen zijn geldig tot 31-12-2021

Inclusief:

Wanneer het weer roet in het eten gooit en het fotograferen niet toelaat, bijvoorbeeld bij harde regen, dan gaat de shoot niet door en plannen we samen een nieuwe datum.

Andere ideeën of wensen? Laat het mij gerust weten!

Prijzen voor nabestellingen, afdrukken en foto producten op aanvraag. In de studio zijn voldoende voorbeelden aanwezig.

Gebruik van de beelden

De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten.

Betalingsvoorwaarden

Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle boekingen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

TIP! Geef een cadeaubon!

Wil je een fotoshoot kado geven? Denk dan eens aan een cadeaubon!
Deze zijn inwisselbaar op alle pakketten en beschikbaar voor elk gewenst bedrag. De bon wordt feestelijk verpakt. Leuk om te geven en te krijgen!

Meer info of bestellen? Stuur mij even een berichtje.

Cadeaubon Kyno Photography Hondenfotograaf

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen