Informatie hondenfotografie
Algemene informatie over een fotoshoot met je hond

Professionele foto van je hond

Als hondenliefhebber weet ik dat je hond echt een onderdeel is van je familie of gezin. Hij is je trouwe maatje, je allerbeste vriend. Alles doen jullie samen, altijd is hij aan je zijde. Met het gezin laat je regelmatig foto’s maken, maar waarom zou je geen mooie, professionele foto’s laten maken van je hond? Hoe gaaf is het om tijdloze en unieke beelden van je hond te hebben? Een herinnering die altijd blijft! Een prachtig schilderachtig portret aan de muur of de mooiste beelden gebundeld in een professioneel fotoalbum.

Tijdens de fotosessie staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt ontspannen met veel geduld en aandacht voor de hond. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotoshoot een leuke ervaring.

Hondenfotografie in de studio of buiten in een natuurlijke omgeving

Als hondenliefhebber weet ik dat je hond echt een onderdeel is van je familie of gezin. Hij is je trouwe maatje, je allerbeste vriend. Alles doen jullie samen, altijd is hij aan je zijde. Met het gezin laat je regelmatig foto’s maken, maar waarom zou je geen mooie, professionele foto’s laten maken van je hond? Hoe gaaf is het om tijdloze en unieke beelden van je hond te hebben? Een herinnering die altijd blijft! Een prachtig schilderachtig portret aan de muur of de mooiste beelden gebundeld in een tijdloos,  professioneel fotoalbum.

Tijdens de fotosessie staat het belang van de hond bovenaan. Elke fotosessie verloopt ontspannen met veel geduld en aandacht voor de hond. Voor zowel de baas als voor de hond is de fotosessie een leuke en ontspannen ervaring. 

Maak hieronder een keuze:

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.

Chat openen