Modellen oproep
Knappe honden gezocht!

Knappe honden gezocht!

Wij zijn op zoek naar knappe, lieve en fotogenieke honden die willen pronken aan de muren van onze nieuwe studio in Medemblik!

Er zijn nog een aantal muren te vullen, en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe, mooie verhalen van honden en hun baasjes. Wil jij jouw hond laten schitteren op onze en misschien wel jullie eigen muur? Doe mee en maak kans!

Maak kans op een Fotografie Belevenis t.w.v. € 450*
(*dit dekt de opnamekosten € 250 en € 200 besteltegoed om in te wisselen voor een persoonlijk kunstwerk of fotoproduct naar keuze)

Ben je beschikbaar in de eerste weken van Juni? En wil je graag kans maken? Lees snel verder!

paw purple

Wat is jouw verhaal?

De mooie band tussen jouw en je hond, jullie mooie, unieke verhaal verdient het om te worden vastgelegd.

In onze nieuwe studio ruimte is ruimte voor nieuwe, mooie verhalen van honden en hun baasjes. Wil jij jouw hond laten schitteren op de muur? Maak kans op een Fotografie Belevenis door onderstaand formulier in te vullen.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal!

Voorwaarden Model Call
– wordt je gekozen, dan ontvang je een Foto Cadeau Certificaat t.w.v. € 450,- te besteden aan een Fotografie Belevenis 
– de Fotografie Belevenis bevat een fotosessie t.w.v. € 250,- en € 200.- besteltegoed te verzilveren aan een gaaf kunstwerk of mooi fotoproduct
– na de fotosessie presenteren wij de gemaakte beelden en bespreken we de mogelijkheden voor een mooi kunstwerk tijdens de ontwerp- en bestel sessie
– je bent beschikbaar voor een Fotografie Belevenis in Juni 2024

Ook als je eerder een shoot bij ons hebt gedaan ben je meer dan welkom om je verhaal te delen en kans te maken op deze ervaring. 

Er wordt telefonisch contact opgenomen met degene wiens verhaal is geselecteerd.