Dé Fotografie Belevenis samen met je hond

Onze werkwijze

Kyno Photography Experience

Je telefoon staat er vol mee, met foto’s van de hond. Er is geen hond fotogenieker en liever als die van jezelf. Natuurlijk wil je dat showen in je huiskamer zodat altijd met liefde kunt terugkijken naar die bijzondere band die jullie samen hebben.
Maar een mooie portretfoto maken die je groot aan de muur wilt hangen kost meer tijd, planning en ervaring. Om ervoor te zorgen dat iedere klant een mooie collectie krijgt met hun eigen, persoonlijk verhaal, nemen wij iedereen mee op reis in deze belevenis.

Deze belevenis start met een telefoongesprek over jou en je hond(en), daarna volgt de Fotografie Sessie waarbij wij de mooiste momenten vastleggen op beeld. Aansluitend presenteren wij graag het resultaat op groot scherm en helpen wij je met het ontwerpen van een mooi, persoonlijk kunstwerk waarna je deze direct kunt betellen en afrekenen.

Dit gedeelte van de belevenis is klaar zodra je het kunstwerk ophaalt en thuis ophangt op een mooie plek. Waar het pronkt aan de muur en je altijd herinnerd wordt aan die dierbare momenten met je trouwe hond. Een herinnering om te koesteren, die altijd blijft.

Stap 1 - Kennismaken

Tijdens een telefonisch gesprek leren wij jullie graag beter kennen. We horen heel graag meer over jullie hond(en), hun karakter, unieke persoonlijkheid en de bijzonderheden die zo kenmerkend zijn voor jullie hond. Ook horen we graag meer over de band die jullie samen hebben, en de verhalen, momenten die je graag vast wilt laten leggen om te kunnen blijven herinneren. Zijn er specifieke dingen die je graag terug wilt zien, specifieke momenten, details? 

Ook horen we graag waar je deze specifieke momenten terug zou willen zien in huis, zodat we je kunnen helpen met een mooi, persoonlijk kunstwerk. Op basis van je wensen en mogelijkheden doen we een passend voorstel.

Na boeking ontvang je een schriftelijke bevestiging per post en bijgesloten een mooie brochure met alle informatie.

Stap 2 - Fotografie Sessie

Tijdens de fotografie sessie krijgen de hond(en) voldoende tijd om te wennen aan de omgeving en onze apparatuur. Het belang van de hond staat altijd bovenaan. Ik vind het belangrijk dat de hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Ook voor hem moet de fotosessie een leuke activiteit zijn.

In de studio mag de hond los lopen, zodat ze eerst even alles rustig kunnen bekijken, besnuffelen en kunnen wennen aan het flitslicht. Bij een outdoor sessie wandelen we rustig zodat de hond kan wennen aan de omgeving en mijn apparatuur.

Tijdens het fotograferen werken wij samen om ervoor te zorgen dat de hond(en) op hun beste manier worden vastgelegd. We zorgen er samen voor dat de momenten en details die je graag terug wil zien vastgelegd worden. De fotografie sessie is meer dan alleen fotograferen, maar ook juist genieten van de hond en elkaar, het moment vieren!

Stap 3 - Showtime

Het leukste gedeelte! Tijd voor ontspanning en te gaan genieten van de presentatie van de gemaakte beelden. Dit kan direct na de fotografie sessie, of we maken een aparte afspraak. Belangrijk is dat iedereen erbij kan zijn.

Deze ontwerp- en bestelsessie start met een gave slideshow van een selectie van de beelden, waarna we alle beelden bekijken op groot scherm. Daarna ontwerpen we samen een uniek, persoonlijk kunstwerk op maat voor in jullie huis, een gave collectie voor aan de muur, passend bij jullie wensen, met het verhaal van jullie hond. 
Ook een mooi album of portretbox behoort tot de mogelijkheden.

Een tijdloos product dat jullie terugbrengt naar die mooie momenten met de hond(en). Een waardevolle herinnering om te koesteren!

Bordeauxdog ligt ontspannen op de bank bij de hondenfotograaf

Wauw, wat een vakvrouw! Miranda stelt hond en eigenaar op hun gemak. Is super lief en geduldig met de hond en neemt de tijd. Eindresultaat is super! Mooie foto’s. Ze neemt alles rustig door zodat je een mooi album kan samenstellen of een mooie foto voor op de wand. Een aanrader!

Gertjan

Persoonlijk kunstwerk

Bekijk hier de beschikbare collecties voor een persoonlijk kunstwerk aan de muur, een gaaf foto album of portretbox.

Bestellen van persoonlijk kunstwerk of product

Tijdens de ontwerp- en bestelsessie kun je direct je order plaatsen. Het is belangrijk dat iedereen daarbij aanwezig is. 
Bij plaatsen van de order vragen we je om deze direct te voldoen, zodat alles direct kan worden besteld. Na ca. 4 weken zijn de producten gereed om af te halen in studio.

Je kunt ter plaatse betalen met pin, creditcard of directe overschrijven. Via email ontvang je de factuur. Mogelijkheden tot payment plans, informeer naar de voorwaarden.

Enthousiast?

Boek een unieke Kyno Photography Experience

paw purple

Fotostudio Zevenhuis

Hiernaast laat ik je graag een kleine impressie van onze fotostudio in Zwaag zien. Het is een fijne studio die van alle gemakken is voorzien. Met de juiste materialen en professionele apparatuur maken we prachtige beelden van je hond. 

De studio is gevestigd op het industrieterrein Zevenhuis, in Zwaag. Gelegen langs de Westfrisiaweg, vlak achter McDonalds Hoorn Noord. Erg goed bereikbaar en goed aan te rijden vanaf de A7, slechts 40 autominuten van Amsterdam!

Waarom kiezen voor Kyno Photography?

De laatste jaren is het aantal hondenbezitters toegenomen, en ook zijn er steeds meer hondenfotografen waaruit je kunt kiezen. Belangrijk is om een fotograaf te kiezen die bij je past, maar ook de stijl van fotograferen en het eindresultaat. Wij denken dat het niet alleen gaat om het maken van de foto, maar juist om de connectie en band tussen hond en baas maar bovenal de unieke persoonlijkheid van de hond zelf.

Bij Kyno Photography hebben wij niet alleen ruime ervaring met het fotograferen van honden maar ook in het omgaan met de verschillende karakters, rassen en persoonlijkheden. Iedere hond is anders en uniek. We behandelen elk hond als individu en geven hem de ruimte die nodig is. Geduld, passie en veel liefde zijn de extra’s die de hond altijd van ons krijgt tijdens de Fotografie Belevenis. 

Enthousiast?

Boek een unieke Kyno Photography Experience

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra

Zin in een unieke Fotografie Belevenis met je hond?

Neem vrijblijvend contact via onderstaande button of bel/app naar 06 – 242 514 42.

Veel gestelde vragen

Ik wil graag een outdoor shoot boeken, maar mijn hond kan niet los, is dat een probleem?
Nee zeker niet. We hebben mooie lijntjes die we kunnen gebruiken en in de nabewerking kunnen wegwerken.

Mijn hond kan moeilijk stilzitten, kan je hem dan wel fotograferen?
Zeker wel! De hond hoeft niet heel lang stil te kunnen zitten om een mooi portret te kunnen maken. Is hij liever actief? Dan kan dat ook. De hond mag lekker zichzelf zijn, we fotograferen de hond zoals hij is. Als hij graag actief is, rent of speelt, dan leggen wij juist dat vast. 

Krijgen wij ook de digitale bestanden?
Onze ervaring is dat digitale bestanden vaak op een computer blijven en digitaal ‘verstoffen’. Dit vinden wij zonde, want zo’n mooi portret van je trouwe hond verdiend een mooie plek in huis, aan de muur als kunstwerk, in een mooie box of album. Daarom helpen wij je graag met het uitzoeken van een mooi product, waarbij de beelden goed tot zijn recht komen en je met een mooi, tastbaar en waardevol product naar huis gaat. 
Natuurlijk wil je pronken met de beelden van je hond, en daarom ontvang je van de gekozen beelden een digitale versie op webformaat, geschikt voor op je telefoon en online gebruik.

Mag ik ook samen met mijn hond op de foto?
Uiteraard! Juist ook jullie band samen is te mooi om niet vast te leggen. Tijdens ons telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling klaar is?
Na jullie keuze tijden de ontwerp- en bestelsessie gaan wij direct aan de slag met de beelden, bewerken ze nauwkeurig en laten het product bij ons fotovaklab in Schotland of Griekenland produceren. Als het in huis is, controleren wij alles zorgvuldig of het aan onze standaarden voldoet. We bellen je dan als het gereed is, waarna je het kunt afhalen. Gemiddeld duurt dit, afhankelijk van het product, zo’n 2-4 weken.