Portretdag - Speciale Editie

RRCN Jonge Hondendag

Portretdag - Speciale Rhodesian Ridgeback Editie

Tijdens de Jonge Hondendag die wordt georganiseerd door de Rhodesian Ridgeback Club Nederland op 23 april a.s. (voorheen Nakomelingendag) ben ik aanwezig met mijn mobiele studio en organiseer ik een speciale editie van de portretdag (minishoot).

Een portretdag houdt in dat ik gedurende deze dag meerdere korte fotoshoots direct achter elkaar plan. Het concept is ook wel bekend als minishoot.

De dag wordt opgedeeld in tijdsblokken van 15 minuten. Per tijdsblok is er ca. 10 minuten de tijd om 1 hond te fotograferen. Om ook de ruimte en rust te hebben tijdens het wisselen tussen de tijdsblokken, rekenen we 15 minuten per tijdsblok.
Tijdens het fotograferen richten we ons vooral op het maken van mooie portretfoto’s van de mooie, karakteristieke kop van je hond.

Deze portretdagen organiseer ik slechts 2 maal per jaar in mijn studio in Zwaag, maar voor deze speciale dag reis ik af naar Manege de Fruithof te Heteren waar de Jonge Hondendag wordt gehouden. Ben je van plan om aanwezig te zijn tijdens deze dag? Loop deze kans dan niet mis en laat een mooie, stijlvolle foto maken van de kop van je hond!

Meer informatie over de Jonge Hondendag en de andere workshop die worden georganiseerd vind je op de website de Rhodesian Ridgeback Club Nederland:  https://www.rrcn.nl/

Hoe werkt het?

Reservering

Via het boekingsformulier hieronder kun je het gewenste tijdsblok reserveren. Per tijdsblok nemen we ca. 10 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken van je hond op een zwarte achtergrond. Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond. Wat is zijn naam, zijn leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig of leuk zijn als ik deze weet, hoor ik graag.

Minishoot

Mijn mobiele studio is duidelijk herkenbaar op het evenemententerrein. Loop niet direct naar binnen, maar wacht even tot ik naar je toe kom. Het kan namelijk zijn dat ik nog bezig ben met de hond die voor jullie is, en ook deze geef ik graag een rustige, ontspannen ervaring.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Tijdens het fotograferen werken wij daarom samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt. 

Showtime

Binnen 2 weken na de minishoot ontvang je een persoonlijke link waarop de gemaakte foto’s te bekijken zijn. Hieruit kies je je favoriete foto welke je als luxe afdruk zult ontvangen. Je krijgt deze in een mooie passe-partout thuisgestuurd.

Nabestellingen voor een extra passe-partout of gave wanddecoratie is tevens mogelijk. Je bent van harte welkom om langs te komen in onze studio voor een ontwerp sessie op maat.

Een tijdloze herinnering!

Enthousiast?

Portfolio

Meerdere Rhodesian Ridgebacks zijn jullie voor geweest en graag deel ik hiervan een klein overzicht hieronder. Meer beelden zien van ook andere honden? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren

Informatie Portretdag - Speciale Rhodesian Ridgeback Editie


Wanneer:
Zondag 23 april 2023
Locatie: Manege de Fruithof te Heteren
Kosten: € 35 per tijdsblok

Inclusief:
– 1 hond
– 1 luxe afdruk in passe-partout* 
– mijn enthousiasme en professionaliteit
– BTW

Voorwaarden:
– er is ruimte voor 1 hond per tijdsblok
– we maken alleen portretfoto’s van de kop van je hond. Wil je een foto ten voeten uit of samen met het baasje? Je bent van harte welkom om een volledige Fotografie Belevenis te boeken in onze studio, of buiten op een mooie locatie.

* Formaat passe-partout = 20 x 25cm. Fotomaat = 15 x 20 cm.

Foto van de kop van een knappe rhodesian ridgeback puppy
Foto na minishoot
Foto van een passe-partout
Passe-partout

Betalingsvoorwaarden
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor wedstrijden. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaarden en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

paw purple

Nabestellingen

Na de shoot ontvang je een persoonlijke link waaruit je de keuze kunt maken welke foto je graag afgedrukt wilt hebben. Uiteraard is het mogelijk om extra afdrukken in passe-partout na te bestellen.

Kosten voor extra afdruk in passe-partout: € 15,00

Van de gekozen foto(‘s) ontvang je tevens een digitaal bestand voor online gebruik.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra