Portretdag - Speciale Editie

Furry Friends Medemblik

Portretdag - Speciale Editie - Furry Friends Medemblik

Zaterdag 25 mei a.s. zijn wij aanwezig met onze mobiele studio in de Dierenspeciaalzaak Furry Friends in Medemblik en organiseren wij een speciale editie van de Portretdag (Mini Fotografie Belevenis) voor honden.

Een Portretdag houdt in dat wij gedurende deze dag meerdere korte fotosessies direct achter elkaar plannen. Het concept is ook wel bekend als minishoot.

De dag wordt opgedeeld in tijdsblokken van 20 minuten. Per tijdsblok is er ca. 15 minuten de tijd om 1 hond te fotograferen. Om de ruimte en rust te bewaren voor de honden is er rekening gehouden om te wisselen tussen de tijdsblokken.

Tijdens het fotograferen richten we ons vooral op het maken van mooie portretfoto’s van de mooie, karakteristieke kop van je hond. 

Deze portretdagen organiseren wij slechts 2 maal per jaar in onze studio, maar dit jaar organiseren wij een extra speciale editie bij Dierenspeciaalzaak Furry Friends. Ben je van plan om aanwezig te zijn tijdens deze dag? Loop deze kans dan niet mis en laat een mooie, stijlvolle foto maken van de kop van je hond!

Tarief: € 55,00 per tijdsblok. Deelnemers ontvangen deze dag 10% korting op aankopen in de winkel van Furry Friends.

Hoe werkt het?

Reservering

Via het boekingsformulier hieronder kun je het gewenste tijdsblok reserveren. Per tijdsblok nemen we 10-15 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken van je hond op een zwarte achtergrond. Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 

Bij reservering horen wij graag iets meer over jou en je hond. Wat is zijn naam, zijn leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig of leuk zijn als wij deze weten, horen wij graag.

Portretdag

Onze mobiele studio is opgezet achterin de winkel. Houd je aan het gereserveerde tijdvak, kom niet al te vroeg. Het kan namelijk zijn dat ik nog bezig ben met de hond die voor jullie is, en ook deze geven wij graag een rustige, ontspannen ervaring.

Wij vinden het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Tijdens het fotograferen werken wij daarom samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt.

Showtime

Binnen 1-2 weken na de Portretdag ontvangen wij je graag terug in onze studio in Medemblik, om de gemaakte beelden te bekijken. We tonen de beelden op groot scherm, waaruit je je favoriete foto kunt kiezen die je als luxe afdruk in passe-partout zult ontvangen. 

Nabestellingen voor meerdere afdrukken, een mooie wall art of album, is uiteraard mogelijk. Meer informatie ontvang je tijdens deze Reveal sessie.

Enthousiast?

Portfolio

Meerdere edities hebben reeds plaatsgevonden en graag deel ik hiervan een klein overzicht hieronder. Meer beelden zien van ook andere honden? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Duitse herder portret
Draadhaar Viszla Juke
Portretfoto van Rhodesian Ridgeback tijdens Jonge Hondendag 2022 georganiseerd door Rhodesian Ridgeback Club Nederland, in Heteren
Happy dog face van een zwarte Saluki

Informatie Portretdag - Speciale Editie - Furry Friends Medemblik


Wanneer:
Zaterdag 25 mei 2024
Locatie: Furry Friends Dierenspeciaalzaak, Nieuwstraat 28, Medemblik
Kosten: € 55,00 per tijdsblok

Inclusief:
– 1 hond
– 1 luxe afdruk in passe-partout* t.w.v. € 25,-
– van de gekozen foto een digitale versie voor online gebruik t.w.v. € 20,-

– mijn enthousiasme en professionaliteit
– BTW
– 10% korting voor alle deelnemers, op aankopen deze dag in de winkel van Furry Friends.

Voorwaarden:
– er is ruimte voor 1 hond per tijdsblok. Wil je met 2 honden komen? Boek dan 2 tijdsblokken aan elkaar.
– we maken alleen portretfoto’s van de kop van je hond. Wil je een foto ten voeten uit of samen met het baasje? Je bent van harte welkom om een volledige Fotografie Belevenis te boeken in onze studio, of buiten op een mooie locatie.

* Formaat passe-partout = 20 x 25cm. Fotomaat = 15 x 20 cm.

Foto van de kop van een knappe rhodesian ridgeback puppy
Foto na minishoot
Foto van een passe-partout
Passe-partout

Boekingsformulier Portretdag Furry Friends Medemblik 25 mei 2024

Reserveer je tijdsblok via het formulier hieronder.
Na het selecteren van het gewenste tijdsblok en invullen van je gegevens wordt je doorgestuurd naar onze betaalomgeving. Na betaling is je reservering definitief!


Betalingsvoorwaarden
Het gekozen tijdsblok is definitief gereserveerd na betaling. Na invullen van het boekingsformulier wordt je direct doorverwezen naar de betaalpagina waar je de betaling kunt voldoen. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor wedstrijden. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaarden en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

paw purple

Nabestellingen

Tijdens de Reveal sessie gaan we samen de gemaakte beelden bekijken in onze studio, waarbij je de keuze kunt maken welke foto je graag in passe-partout wilt ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om extra afdrukken in passe-partout na te bestellen.

Kosten voor extra afdruk in passe-partout: € 25,00

Van de gekozen foto(‘s) ontvang je tevens een digitaal bestand voor online gebruik.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp. Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra