Portretdag (Minishoot)

Zaterdag 12 november 2022

Deze portretdag is helaas al geweest. In het najaar zal een nieuwe dag georganiseerd worden, de datum is nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je emailadres hieronder achter, zodra meer bekend is, hoor je dat direct!

Portretdag (minishoot)

Zin in een mooie portretfoto van je hond, maar wil je liever geen complete shoot boeken? Dan is deze minishoot echt iets voor jou! De portretdagen zijn populair en organiseer ik slechts 2x per jaar. Wees er daarom snel bij en reserveer je plek hieronder.

Hoe werkt het?

Per hond nemen we ca. 10-15 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken op een zwarte achtergrond. Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 
Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een persoonlijke link. Hieruit kies je je favoriete foto welke je als afdruk in een luxe passe-partout wilt ontvangen.
Nabestellingen voor meerdere afdrukken, wanddecoratie of digitale bestanden is uiteraard mogelijk, zie voor een kostenoverzicht onderaan deze pagina.

Hoe werkt het?

Reservering

Via het boekingsformulier hieronder kun je het gewenste tijdsblok reserveren. Per tijdsblok nemen we ca. 15 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken van je hond op een zwarte achtergrond. Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 

Bij reservering hoor ik graag iets meer over jou en je hond. Wat is zijn naam, zijn leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig of leuk zijn als ik deze weet, hoor ik graag.

Minishoot

Wanneer de deur gesloten is, loop niet direct naar binnen, maar wacht even tot ik naar je toe kom. Het kan namelijk zijn dat ik nog even bezig ben met de hond die voor jullie is, en ook deze geef ik graag een rustige, ontspannen ervaring.

Ik vind het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Tijdens het fotograferen werken wij daarom samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt. 

Showtime

Binnen 2 weken na de minishoot ontvang je een persoonlijke link waarop de gemaakte foto’s te bekijken zijn. Hieruit kies je je favoriete foto welke je als luxe afdruk zult ontvangen. Je krijgt deze in een mooie passe-partout thuisgestuurd.

Nabestellingen voor meerdere afdrukken, wanddecoratie of digitale bestanden is uiteraard mogelijk, zie voor een kostenoverzicht onderaan deze pagina. 

Een tijdloze herinnering!

Enthousiast?

Portfolio

Meerdere honden zijn jullie voor geweest voor de portretdag en graag deel ik hiervan een klein overzicht hieronder. Meer beelden zien? Bekijk mijn uitgebreide portfolio hier.

Knappe herder pup Charly
Franse Bull Bruno
Weimaraner Sjakie
Draadhaar Viszla Juke
Australian Shepherd Newt

Informatie Portretdag (Minishoot)


Wanneer:
Zaterdag 12 november 2022
Locatie: Fotostudio te Zwaag (Hoorn)
Kosten: € 37,50 per tijdsblok

Inclusief:
– 1 hond
– online fotogalerij waaruit je je keuze kunt maken
– 1 luxe afdruk in passe-partout* 
– digitaal bestand in kleine resolutie, geschikt om online te delen
– mijn enthousiasme en professionaliteit
– BTW 

Exclusief:
– digitaal bestand in hoge resolutie (na te bestellen à € 50,- per bestand)

Voorwaarden:
– er is ruimte voor 1 hond per tijdsblok. Wil je met 2 honden komen, boek dan 2 blokken aan elkaar
– we maken alleen portretfoto’s van de kop van je hond. Wil je een foto ten voeten uit of samen met het baasje? Boek dan hier een volledige shoot

Richtlijnen:
– kom uitsluitend op de afgesproken tijd
– kom op tijd (niet te vroeg en niet te laat)
– in het tijdsblok is rekening gehouden met tijd om te wisselen
– max 2 personen en 1 hond per tijdsblok (voor de rust van de hond)
– mocht de portretdag onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt er een nieuwe datum gepland, je boeking blijft hiervoor staan

* Formaat passe-partout = 20 x 25cm. Fotomaat = 15 x 20 cm

Foto van de kop van een knappe rhodesian ridgeback puppy
Foto na minishoot
Foto van een passe-partout
Passe-partout

Boekingsformulier - Portretdag 12 november 2022

Vul onderstaand formulier in om een minishoot te boeken. Geef je voorkeur voor tijdsvak aan.

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mij. Geen bericht ontvangen binnen 48 uur?
Controleer dan je spambox of stuur een bericht naar info@kynophotography.nl

Betalingsvoorwaarden
Voorafgaand aan de geplande fotoreportage dient het volledige factuurbedrag voldaan te zijn. 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruik ik graag voor mijn portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat mij dit dan vooraf weten

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor westrijden. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaaren en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

paw purple

Nabestellingen

Na de shoot ontvang je een persoonlijke link waaruit je de keuze kunt maken welke foto je graag afgedrukt wilt hebben. Uiteraard is het mogelijk om ook nabestellingen, wanddecoratie of digitale bestanden af te nemen.

Kosten voor (extra) afdrukken:
10 x 15 cm: € 3,00
13 x 18 cm: € 5,50
20 x 30 cm: € 7,50

Passe partout:
PP 18 x 24 cm (fotomaat 13 x 18 cm) ; € 12,50
PP 20 x 25 cm (fotomaat 15 x 20 cm) ; € 15,00
PP 30 x 40 cm (fotomaat 20 x 30 cm) ; € 24,50

Kosten voor digitale bestanden op afdruk kwaliteit (HR):
1 bestand: € 50,-
5 bestanden: € 200,-

Kosten voor overige wanddecoratie, op aanvraag. In de studio zijn ook diverse voorbeelden aanwezig.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra