Portretdag (Minishoot)

Zaterdag 16 maart 2024

Portretdag (minishoot)

Zin in een mooie portretfoto van je hond, maar wil je liever geen complete shoot boeken? Dan is de Portretdag echt iets voor jou! De portretdagen zijn populair en organiseren wij slechts 2x per jaar. Wees er daarom snel bij en reserveer je plek!

Hoe werkt het?

Per hond nemen we ca. 10-15 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken op een zwarte achtergrond.
Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 
Ongeveer 2-3 weken later ontvangen wij je graag in onze studio om de beelden te bekijken op groot scherm. Hieruit kies je je favoriete foto welke je als afdruk in een luxe passe-partout wilt ontvangen.
Nabestellingen voor meerdere afdrukken, wanddecoratie of digitale bestanden is uiteraard mogelijk en bespreken wij tijdens deze bestelsessie.

Hoe werkt het?

Reservering

Via het boekingsformulier hieronder kun je het gewenste tijdsblok reserveren. Per tijdsblok nemen we 10-15 minuten de tijd waarin we enkele portretfoto’s maken van je hond op een zwarte achtergrond. Resultaat: een mooi, karakteristiek portret! 

Bij reservering horen wij graag iets meer over jou en je hond. Zijn naam, leeftijd en karakter maar ook andere bijzonderheden die handig of leuk zijn als ik deze weet, hoor ik graag.

Minishoot

Wij vinden het belangrijk dat je hond ontspannen is en helemaal zichzelf kan zijn. Tijdens het fotograferen werken wij daarom samen om ervoor te zorgen dat je hond zo mooi mogelijk op de foto komt. 

Wanneer de deur gesloten is, loop niet direct naar binnen, maar wacht even tot je wordt gehaald. Het kan namelijk zijn dat wij nog even bezig zijn met de hond die voor jullie is, en ook deze geven wij graag een rustige en ontspannen ervaring.

Showtime

Binnen 2-3 weken na de minishoot ontvangen wij je graag terug in onze studio om de gemaakte beelden te bekijken. We tonen de beelden op groot scherm, waaruit je je favoriete foto kunt kiezen die je als luxe afdruk in passe-partout zult ontvangen. 

Nabestellingen voor meerdere afdrukken, een mooie wall art of album, is uiteraard mogelijk. Meer informatie ontvang je tijdens deze bestelsessie

Enthousiast?

Portfolio

Meerdere honden zijn jullie voor geweest naar een van onze Portretdagen en graag delen wij hiervan een klein overzicht hieronder. Meer beelden zien? Bekijk ons uitgebreide portfolio hier.

Knappe herder pup Charly
Franse Bull Bruno
Weimaraner Sjakie
Draadhaar Viszla Juke
Australian Shepherd Newt

Informatie Portretdag (Minishoot)


Wanneer:
Zaterdag 16 maart 2024
Locatie: Fotostudio te Zwaag (Hoorn)
Kosten: € 55,- per tijdsblok

Inclusief:
– 1 hond
– fotografie door professioneel fakfotograaf met 5+ jaar ervaring als hondenfotograaf
– na 2-3 weken onthulling van de beelden in onze studio in een filmische setting
– 1 luxe afdruk in passe-partout* t.w.v. € 25,-
– van de gekozen foto een digitale versie voor online gebruik t.w.v. € 20,-
– mijn enthousiasme en professionaliteit
– BTW

Voorwaarden:
– er is ruimte voor 1 hond per tijdsblok. Wil je met 2 honden komen, boek dan 2 blokken achter elkaar
– we maken alleen portretfoto’s van de kop van je hond. Wil je een uitgebreide Fotografie Belevenis boeken samen met het baasje? Boek dan hier een volledige shoot

Voorwaarden:
– kom uitsluitend op de afgesproken tijd
– kom op tijd (niet te vroeg en niet te laat)
– in het tijdsblok is rekening gehouden met tijd om te wisselen
– max 2 personen en 1 hond per tijdsblok (voor de rust van de hond)
– mocht de portretdag onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt er een nieuwe datum gepland, je boeking blijft hiervoor staan

* Formaat passe-partout = 20 x 25cm. Fotomaat = 15 x 20 cm 

Foto van de kop van een knappe rhodesian ridgeback puppy
Foto na minishoot
Foto van een passe-partout
Passe-partout

Boekingsformulier

Reserveer jouw tijdsblok via het formulier hieronder.
Let op; 1 hond per tijdsblok. Wi je met 2 honden komen, boek dan 2 tijdsblokken (aansluitend)

Beschikbare tijdsblokken:

Reservering
Het gewenste tijdsblok kun je via het formulier hierboven reserveren. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de betaling. Na ontvangst van de betaling is het tijdsblok definitief geboekt. 

Betalingsvoorwaarden 
Op alle offertes, afspraken boekingen en leveringen gelden de algemene voorwaarden, welke hier terug zijn te vinden,

Portfolio en promotie
De gemaakte beelden gebruiken wij graag voor ons portfolio, social media, website en reclame-uitingen. Bij boeking ga je hiermee automatisch akkoord. Wil je dit liever niet? Laat dit dan aan ons weten.

Beeldgebruik / licentie
Geleverde digitale bestanden zijn uitsluitend bestemd voor huiselijk en privé gebruik.  Het is niet toegestaan om beelden door te sturen naar derden, wijzigingen in aan te brengen of in te sturen voor westrijden. 
Wil je een beeld graag gebruiken voor een on- of offline publicatie zoals een website of boek? Hiervoor gelden specifieke licentievoorwaaren en zijn mogelijk kosten aan verbonden. Neem contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen...

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Een greep uit de recensies deel ik hieronder. Meer recensies lees je hier op deze pagina.

Rottweiler vanaf zijkant gefotografeerd

Onlangs een fotoshoot gehad met Lola, onze Rottweiler van 1 jaar. Stuk voor stuk echt prachtige foto’s geworden! Dus voor een mooie portretfoto van je lieve viervoeter beveel ik haar echt aan!

Marcel & Agnes

Friese Stabij op zwarte poef in de fotostudio

Miranda vinden wij een hele goede fotograaf en ook nog vriendelijk, gezellig, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Ze heeft alle geduld om onze hond zo op de foto te zetten zoals hij echt is. En Miranda houdt wel altijd voor ogen wat het beste is voor de hond. Heel fijn. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze fotoshoot en straks hangen er prachtige foto’s bij ons aan de muur van onze kanjer. Dank je wel voor de geslaagde middag en de mooie foto’s.

Monique

Friese Stabijhoun zit op een bankje in de fotostudio

Sietske, onze Stabijhoun, is prachtig gefotografeerd door Miranda. Het was wel een uitdaging, omdat Sietske niet echt stil bleef zitten. Miranda nam alle tijd en was erg geduldig, zodat het resultaat prachtig is geworden. Ook stond de koffie klaar!

Annie

Hoi! Ik ben Miranda!

Leuk om je te ontmoeten! Mijn grote passie is fotografie. Ik hou van kleurrijke beelden met een lekker contrast. In het leven geniet ik van de kleine dingen, ben enthousiast, vrolijk, positief en hou van een heerlijke dosis gezonde humor.

Naast fotograferen ben ik heel graag buiten te vinden, dagelijks een mooie wandeling met onze honden Zahra & Zhiva of een pittige les bootcamp.  Samen met mijn vriend Marcel wonen wij in Medemblik. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord Holland, maar ik ben in heel Nederland actief. Lees hier meer over mij.

Hondenfotograaf Miranda van Assema met haar hond Zahra