Portretdag
Rhodesian Ridgeback Club Nederland

Portretdag Speciale Editie - RRCN Jonge Hondendag

Zondag 24 april werd de jaarlijkse Jonge Hondendag georganiseerd door de Rhodesian Ridgeback Club Nederland op het terrien van Manege de Fruithof te Heteren.

Een zeer succesvolle en geslaagde dag! Niet alleen vanwege het prachtige weer waar ook de zon zich liet zien, maar ook alle blije en enthousiaste bezoekers.

Portretdag (minishoot)

Tijdens deze dag was ik aanwezig met mijn mobiele studio en organiseerde ik een speciale editie van de portretdag (minishoot).

De dag werd opgedeeld in tijdsblokken van ca. 15 minuten. Per tijdsblok was er ca. 10 minuten de tijd om 1 hond te fotograferen. 
Totaal zijn er deze dag 23 knappe Rhodesian Ridgebacks gefotografeerd. Stuk voor stuk mooie koppies, met allemaal een eigen karakter. Heerlijk om al die verschillen te zien.

Tijdens het fotograferen richtte we ons vooral op het maken van mooie portretfoto’s van de mooie, karakteristieke kop van de hond.

Met veel plezier deel ik graag alle resultaten van deze geslaagde dag. Bekijk hieronder de slideshow:

Video afspelen over Video portretten Rhodesian Ridgebacks

Behind the scenes

Enkele foto’s achter de schermen van mijn mobiele studio. In de tent is een kleinere opstelling van mijn normale studio neergezet met mobiele flitsapparatuur. Genoeg ruimte om mooie portretfoto’s van de honden te kunnen maken. De tent was voor een groot deel afgesloten zodat de honden zich op hun gemak konden voelen. 

Enkele foto’s van achter de schermen: (met dank aan Marcel Voigt)

Mobiele studio van hondenfotograaf
Mobiele fotostudio van hondenfotograaf Miranda van Assema

Resultaten Portretdag RRCN Jonge Hondendag

Hieronder vind je een overzicht van alle gefotografeerde honden tijdens deze Jonge Hondendag.

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina van het blog.

Zin in een fotoshoot met je hond?

Neem vrijblijvend contact op.